Køb og salg af fast ejendom med Mikkelsens Ejendomskontor

Hvem er vi

Et flittigt team finder du her, vi har åbent fra morgen til aften omkring 360 dage årligt. Her bliver du kunde i en solid sønderjysk uafhængig ejendomsmæglerforretning, hvor holdet på 7 har årelang erfaring med håndtering af fast ejendom af enhver art. Siden 1974 har vi et brændende ønske om at finde den helt rigtige bolig til hver enkelt kunde, rettidig omhu, vedholdende energisk salgsindsats været det eneste acceptable på Mikkelsens Ejendomskontor.

Hvad kan vi

Mikkelsens Ejendomskontor er et sønderjysk foretagende med ekspertise i salg af fritidshuse, villaer, landejendomme, erhvervsejendomme, grunde og skove. Mikkelsens Ejendomskontor er den mest sælgende sommerhusmægler i Syd- og Sønderjylland. Dette sikres via et stort og velfungerende køberkartotek. Alle vores ejendomsmæglere kender hvert et hjørne af samtlige sommerhusområder i Syd- og Sønderjylland. Mange sommerhuse har vi desuden solgt op til flere gange. Vi sætter en ære i hver en handel og er utrættelige i vores arbejde og opfølgning på kunder.

Din uafhængige Ejendomsmægler

Vi er ikke ejet af store kæder eller banker, hvilket garanterer dig at vi udelukkende arbejder for at sælge din bolig og KUN det.

Vi har over 40 års erfaring, og alle ejendomsmæglerne har været ansat i firmaet i mindst 10 år.

Det betyder at vi alle har fingeren på pulsen, og det kommer dig til gode i form af korrekt værdiansættelse.

NYE BOLIGER