Nørremarksvej 9, Kastrup, 6510 Gram

Her tilbydes ejendom med plads og mange anvendelses muligheder!

Hvis plads er en vigtig prioritet i jagten på jeres drømmehjem, så er denne ejendom på Nørremarksvej 9 et rigtig godt match. Med et boligareal 228 m2, er ejendommen velegnet til den pladskrævende familie, kan også fint bruges til to generationer eller liberalt erhverv.
Boligen indeholder: Entre/stor fordelingsgang, kontor, 2 børneværelser, pænt badeværelse med bruseniche, stort lækkert badeværelse med dobbelte bruseniche og spabad, stort børneværelse, bryggers med klinkegulv, værelse, opholdsstue og soveværelse. Soveværelset kan nemt tillægges opholdsstuen,
Kun 3 km fra Gram by og altså cykelafstand til skole, børneinstitutioner, gode indkøbsmuligheder, fritidscenter og Gram slot og slotspark samt gode busforbindelser både til Vojens, Haderslev og Ribe, ligger denne særdeles velholdte og flotte moderniseret nedlagte landbrugsejendom. Opført 1820 og senere gennemmoderniseret.
Foruden boligen får I to gode udbygninger samt en stor parklignende have med hele tre store terrasser, hvor der er mulighed for en henslængt stund i sol eller skygge.
Ladebygning fra 1820 på 165 m2 med epoxy og to elektriske porte, hvoraf den ene port er høj nok til at kunne kører, fx en campingvogn ind. Fra laden er der direkte indgang til boligens bryggers, så man kan komme tørskoet ind. I tillæg hertil får I et fyrrum og to ekstra isolerede rum, det ene indrettet som værksted, det andet med god mulighed for opbevaring. Garagen på 50 m2er med betongulv og 2 porte ideel til haveredskaber, havetraktor, havemøbler m.m.
Det store solcelleanlæg på 6 kWh. der afregnes efter nettomålerordningen, udgør en stor energikilde til den store børnefamilie, så strømregning årligt er minimal. Boligen opvarmes med pillefyr, og boligen opvarmes hovedsaligt via gulvvarme, så selv de koldeste vinteraftener kan I gå barfodet.
Afløb til septiktank med "minirenseanlæg", er renoveret i 2017.
En harmonisk ejendom - hvor jordtilliggende er på 4.042 m2.
Ring og hør nærmere her.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

NYE BOLIGER