Strandvejen Grønninghoved 26, Grønninghoved, 6093 Sjølund

Panoramaudsigt - Grønninghoved!

Her sælges dette sommerhus med enestående og fantastisk havudsigt. Sommerhuset er beliggende i 1. række med få skridt til vandet. Bedre beliggenhed fås ikke! Denne beliggenhed og havudsigt skal bare opleves!

Sommerhuset er oprindelig opført i 1933 men er omkring 1997 gennemgribende renoveret og moderniseret så det i dag fremstår i velholdt og rigtig god stand. Sommerhuset er så et af de få i området bygget i 2 plan hvilket gør at man har en enestående udsigt fra 1. sal.

Boligareal udgør 74 m2 hvoraf de 21 m2 er registreret som indbygget udhus. Hertil kommer udhus 23 m2. Sommerhuset er bygget i sortmalet træværk, hvidmalede trævinduer og sort paptag.

Indrettet med entre, dejligt køkken / alrum / opholdsstue med flot trægulv, lyse farver, brændeovn og dejlig havudsigt - fra køkkenet er der udgang til ugenert overdækket terrasse. Stort soveværelse med udgang til terrasse, 4 store ovenlysvinduer og rigtig god plads. Badeværelse med bruseniche. Desuden bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

1. sal er indrettet med stort soveværelse med lofter til kip, godt lysindfald og udgang til dejlig altan med den skønneste udsigt!

Sommerhuset er ikke tilmeldt udlejningsbureau - lige til at overtage!

Dejlig nemt og overskueligt grundstykke på 336 m2.

Kom og se denne perle!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

NYE BOLIGER