Havnevej 3E, 6094 Hejls

Lækker bolig med skøn udsigt til vandet!

Midt i Hejlsminde med kort afstand til havnen og stranden sælges denne skønne og nyere bolig i 2. plan der er beliggende med dejlig udsigt over Hejlsminde Nor og Lillebælt. 
 
Dette enderækkehus er opført 2005 i gode materialer. Boligareal i 2 plan 132 m2. Hertil kommer carport og udhus 25 m2 der er beliggende lige ved døren. Boligen opvarmes med naturgas og brændeovn. Her er et beregnet varmeforbrug på årligt kr. 6.685,-, hvilket vidner om at boligen er velisoleret. 
 
Dette enderækkehus er indrettet med klinkebelagt entre, gæstetoilet, dejligt køkken med fin skabsplads i åben forbindelse til dejlig lys og venlig spise-/opholdsstue med brændeovn, trappe til 1. sal samt udgang til virkelig skøn og ugenert vestvendt gårdhave med bl.a. elektrisk markise. 
 
1. sal er indrettet med stor opholdsstue med udgang til vestvendt altan med den skønneste udsigt over Hejlsminde Nor, stort og rummeligt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt stor brusekabine samt soveværelse med udgang til syd/østvendt altan. I stuen på 1. sal er der mulighed for at indrette et ekstra værelse. Fra de 2 altaner på 1. sal er der udsigt over lystbådehavnen og Lillebælt samt mod vest over Hejlsminde Nor.  
 
Kort afstand til lystbådehavnen, cafeer og restauranter. 
 
Nemt grundstykke på 179 m2 med lille overkommelig have og lukket gårdhave. 
 
Se mere om Hejlsminde på www.hejlshejlsminde.dk 
 
KOM OG SE DENNE DEJLIGE BOLIG!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

NYE BOLIGER