Raade Strandpark 84, Råde, 6100 Haderslev

Velholdt sommerhus 86 m2

I Råde Strandpark med kort afstand til vandet sælges dette skønne og velholdte Kalmarsommerhus der er opført 2004. Her er træbeklædte vægge, sort tagstenstag samt hvidmalede vinduer og døre. Sommerhuset fremstår i god og velholdt stand. Boligareal 86 m2. Udhus 5 m2 og overdækket terrasse 13 m2. Sommerhuset er beliggende på 862 m2 dejlig opvokset grundstykke hvor sommerhuset ligger fint tilbagetrukket på grunden. Sommerhuset opvarmes med varmepumpe der kan tændes via mobiltelefon, elvarme og brændeovn.

Velindrettet med klinkebelagt entre med plads til vaskemaskine og tørretumbler, køkken i åben forbindelse til spise-/opholdsstue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse, soverum med køjeseng og enkeltseng, pænt badeværelse med spabad, sauna og bruseniche, soveværelse med dobbeltseng og skabsplads samt soveværelse med dobbeltseng og skabsplads. 7 sovepladser i alt. Spændende rumvirkning med lofter til kip.

Udlejes via Novasol - se mere på www.novasol.dk husnr. F07125. Sommerhuset er udlejet fra april - november. Lejeindtægt til ejer for 2018 kr. 46.830,- Hertil kommer kr. 7.000,- i privat udlejning.

KOM OG SE DETTE SKØNNE SOMMERHUS!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

NYE BOLIGER