Tingvej 65, Brøns, 6780 Skærbæk

Lige i udkanten af Brøns by sælges denne gennemmoderniserede hobbyejendom med 1,92 ha jord rundt ved ejendommen. Velegnet til f.eks. hestehold. Ejendommen ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen hvilket gør ejendommen yderst børnevenlig.

Ejendommen er oprindelig opført 1825 men er de senere år gennemmoderniseret så ejendommen i dag fremstår i moderne og indflytningsklar stand. Hvidmalet pudset murværk og sort metalpladetag.

Boligareal HELE 257 m2. Hertil kommer 81 m2 der kan benyttes til hestehold eller opbevaring af træ. 43 m2 værksted / garage. Carport 30 m2.

Opvarmes med pillefyr og 2 brændeovne.

Indrettet med stor entre med adgang til bryggers med hvælvingelofter og opbevaringsrum, børneværelse med hvælvingelofter, baggang med trappe til 1. sal, lækkert badeværelse med bruseniche, dejlig spisestue, opholdsstue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse samt stort landkøkken med hvælvingelofter og spiseplads.
Der er desuden en selvstændig lejlighed som nu er nedlagt, hvor der tidligere har været køkken, toilet og værelse. Denne del benyttes nu som udhus / opbevaringsrum.

1. sal er indrettet med repos med brændeovn, 2 børneværelser, badeværelse med bruseniche samt stort soveværelse med udgang til altan.

Her er 5 km til Skærbæk. 15 km til Ribe.

Kort afstand til Brøns Station.

KOM OG SE DENNE SKØNNE EJENDOM!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

NYE BOLIGER