Moltrup Landevej 56, 6100 Haderslev

Spændende hobbyejendom - 5,94 ha!

Bare 750 meter fra byskiltet i Haderslev sælges denne spændende hobbyejendom med et jordtilliggende på 5,94 ha der er beliggende lige rundt ved ejendommen. Her er plads til dyrehold og der er også mulighed for at drive erhverv. Her er fin plads til f.eks. murer- og tømrermesteren.

Ejendommen er opført 1870 og har pudset murværk og skifertag. En del af vinduerne er delvis udskiftet. Ejendommen opvarmes med naturgas og flere brændeovn. Boligareal 200 m2. Hertil kommer tagetage hvor der er mulighed for udnyttelse heraf. Udbygninger på i alt 1238 m2 hvor der er masser af muligheder for dyrehold. Her er bl.a. en flot værkstedsbygning opført 2000 med høj og bred port.

Stuehuset er indrettet med entre, badeværelse med bruser, 3 gode og rummelige stuer - den ene med udgang til virkelig skøn veranda / udestue, dejligt køkken med trægulv og spiseplads, stort badeværelse med bruser samt baggang med trappe til 1. sal.

På 1. sal er der er der 2 værelser i hver ende af loftsrummet. Her er mulighed for yderligere udnyttelse heraf.

Kort afstand til motorvejen. Cykelsti ind til byen. Have med flere frugttræer. Lille hyggelig alle op til ejendommen. På grunden findes der også 2 hyggelige søer.

Kom og se denne skønne ejendom hvor der er rigtig mange muligheder.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

NYE BOLIGER