Gastrupvej 5, 6630 Rødding

Præsentabel ejendom med 9,9 ha!

Her sælges denne spændende landejendom der er beliggende med meget kort afstand til Rødding. Samlet jordtilliggende på 9,9 ha hvoraf de 3,5 ha udgør skov der ligger nogle hundrede meter fra ejendommen. De sidste 6,4 ha ligger lige rundt ved ejendommen. Ejendommen ligger godt tilbagetrukket fra vejen!

Præsentabel og herskabelig stuehus der er opført 1914. Kraftig moderniseret fra 2004-2006, så stuehuset i dag fremstår i god og indflytningsklar stand. Pudset murværk og flot sort tagstenstag. Hyggelige hvide vinduer. Boligareal 350 m2 - her er plads til den store familie. Ejendommen opvarmes med fyr til træflis. Der kan også fyres med olie.

Indrettet med klinkebelagt entre / hall med trappe til 1. sal, toilet, 3 dejlige stuer med flot lyst trægulv - den ene stue med udgang til haven. Her er virkelig god stueplads. Stort soveværelse, badeværelse med bruseniche, børneværelse, lækkert køkken / alrum med god spiseplads, bryggers med plads til vaskemaskine. Her er desuden bagindgang med trappe til 1. sal, samt stort badeværelse med kar og bruseniche.

1. sal hvor der ligeledes er rigtig god plads er indrettet med 6 børneværelser, spise-/opholdsstue med god plads, toilet, køkkenafdeling samt repos.

Her er desuden masser af udbygninger på i alt 4835 m2. Her er mange muligheder for dyrehold m.m. En del af udbygningerne er i ringe stand.

En ladebygning og gyllebeholderen er udlejet ligesom der foreligger en pasningsaftale vedr. jorden. Hør nærmere om indtægten herfra.

Denne ejendom er velegnet til dyrehold, mindre erhverv, institution m.m. Her er masser af muligheder!

KOM OG SE DENNE SKØNNE EJENDOM!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

NYE BOLIGER