Bovvej 27, Muspøt, 6534 Agerskov

Spændende hobbyejendom med 1,3 ha!

Mellem Agerskov og Hellevad sælges denne hobbyejendom med 1,3 ha jord lige ved ejendommen. Ejendommen er opført 1952 men er i 2012 gennemgribende moderniseret så ejendommen i dag fremstår i rigtig god stand. Moderniseringen omfatter bl.a. nyt tag, tagrender, badeværelse, gulve, pillefyr m.m. Her er pudset murværk, tagstenstag og hvide plastvinduer. Boligareal 137 m2 i stueplan. Desuden uudnyttet 1. sal hvor der er mulighed for at indrettet ekstra værelser. Staldbygning 281 m2. Fritliggende hestestald 60 m2 med 4 hestebokse. Mellembygning 48 m2. Ejendommen opvarmes med træpillefyr. Der er gulvvarme i boligens stueplan.

Indrettet med entre hvor der er mulighed for at lave trappe til 1. sal, børneværelse, køkken i åben forbindelse til rummelig spise-/opholdsstue, stort bryggers med klinkegulv og plads til vaskemaskine og tørretumbler, flot badeværelse med god plads, soveværelse, fyrrum og baggang med direkte adgang til udbygningerne.

På 1. salen er der mulighed for at indrettet ekstra værelser. Der er isoleret og forskallet på 1. sal, så der kan nemt indrettes ekstra værelser m.m.

Her er fin plads i de tilhørende udbygninger. Her er plads til dyrehold.

KOM OG SE DENNE SKØNNE EJENDOM.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

NYE BOLIGER