Gammelskovvej 5, 6534 Agerskov

Flot landejendom med 3,4 hektar jord

Med kort afstand til Agerskov tilbydes denne flotte ejendom med et jordtilliggende på ca. 3,4 hektar lige rundt ved ejendommen. Stuehuset fremstår flot moderniseret fra 2004 og frem. Der er gode udbygninger med plads til heste, kreaturer og ikke mindst opvarmet hundekennel/pension som nuværende ejer har anvendt bygningerne til. Her er 7+2 hestebokse. I 2014 er der opført ny maskinhal. Jordstykket er udlagt i græsfolde og med granskov samt velanlagt haveanlæg. Opvarmes med træpillefyr suppleret med varmepumpe samt brændeovn, hvor man på ejendommen har en lille skov, som kan benyttes til brænde. Desuden solfangere til varmt vand. Stuehuset i 2 plan har et boligareal på 172 m2, hertil udestue 28 m2 samt de mange gode m2´er i udbygningerne.

Stuehuset er indrettet med spisekøkken med god skabsplads, spisestue, stor opholdsstue med udgang til udestue, soveværelse med skabe, badeværelse med bruseniche, bryggers med god afstillingsplads samt entré. 1. salen er indrettet med multirum samt 2 værelser.
 
Mulighed for lynhurtig fibernet. 

Søger du en ejendom med mange muligheder, god plads og stort jordtilliggende? Så kom og se nærmere på denne ejendom midt i Sønderjylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

NYE BOLIGER