Sønderbyen 27, 6534 Agerskov

Stort hus 270 m2 i Agerskov!

På Sønderbyen lige i udkanten af Agerskov sælges denne skønne og rummelige villa hvor der er plads til den store familie. Her er hele 6 soveværelser og god plads overalt. Ejendommen er opført 1923 / 1979. Der er i 2008 kraftig moderniseret og indrettet ekstra beboelse. Bygget i røde sten og med eternittag. Boligareal 270 m2. Hertil kommer integreret værksted / fyrrum samt baggang på 39 m2. Udhus 8 m2 samt carport 51 m2. Desuden stort brændeskur. Hvidmalede vinduer. Opvarmes med pillefyr og brændeovn.

Indrettet med stort klinkebelagt bryggers med trappe til 1. sal og med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang til baggang og fyrrum, stort børneværelse, flot badeværelse med skabsarrangement og bruseniche, køkken med lyse skabe i åben forbindelse til alrum med brændeovn, stor spise-/opholdsstue samt tidligere entre der er medtaget til stue.

1 sal der er delt i to. Afdeling 1 er indrettet med repos / opholdsstue, opbevaringsrum, 3 børneværelser samt badeværelse med kar og adgang til rum hvor der tidligere har været sauna.

Afdeling 2 der fint kan anvendes til teenageafdeling er indrettet med 2 gode og store børneværelser.

Beliggende på 1503 m2 dejlig opvokset grundstykke med flere gode terrasser. Kort afstand, til børnehaven, skole, friskole, indkøb, fritidsaktiviteter m.m.

God plads overalt - kom selv og se!!

KOM OG SE DENNE SKØNNE VILLA!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

NYE BOLIGER