Søndermarkvej 13A, 6093 Sjølund

Flot ejendom tæt ved strand og Kolding

Her tilbydes skøn beliggende landejendom med storslået udsigt over åbne marker og til Lillebælt. Beliggende tæt ved Skamlingsbanken, den dejlige strand ved Binderup og Grønninghoved og så er der kort afstand til Kolding. Ejendommen fremstår i særdeles flot og charmerende stil.
 
Opført i 2 særskilte enheder / boliger på i alt 165 m2. Begge i 2 plan. Det ene hus er jf. ejeren genopført i år 2000 og derudover er alt renoveret og moderniseret så det fremstår fuldstændig indflytningsklart overalt. For nylig er husene blevet malet udvendigt.
 
Passende grundstykke på hele 1730 m2 som er opvokset og fuldstændig ugenert og for enden af blind vej.
 
Hus 1 er indrettet med flot køkken med god spise- og skabsplads, hyggelig opholdsstue med brændeovn, entré samt wellness-afdeling med spabad og toilet. 1. salen indeholder repos, depotrum, badeværelse, 2 soveværelser samt hems.
 
Huset 2 er indrettet med entré, 2 soveværelser samt badeværelse. 1. salen indeholder pænt køkken samt stue. I begge huse er der vandbåren gulvvarme i stueetagen som forsynes med brændeovn og solfangere - her kan evt. monteres en luft til vand varmepumpe. Derudover er der elvarme.
 
Nuværende ejer har anvendt ejendommen som fritidshus men status er fritliggende parcelhus.
 
Der er mange muligheder med denne ejendom - kom selv og se nærmere !!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

NYE BOLIGER