Grænsevej 10, Sæd, 6270 Tønder

Spændende ejendom 263 m2 i Sæd!

Her sælges denne ejendom med mange muligheder der er beliggende i Sæd med 1 km til den Dansk/Tyske grænse og 2 km fra Tønder. Der er cykelsti til Tønder og skolebussen holder lige ved døren. 
 
Denne ejendom er opført 1858/1909 og med et boligareal på 263 m2 er her god plads. Værkstedsbygning på 130 m2. Garage 31 m2. Lager 8 m2. Udhus 194 m2 med gildesalg og opholdsrum. Der er også  plads til opbevaring af campingvogne og biler. Ejendommen opvarmes med koksfyr og oliefyr. 
 
Boligen, der har god plads til den store familie, er indrettet med entre med trappe til 1. sal, bryggers med adgang til sauna og udgang til værksted m.m., fint gæstetoilet fra 1999, 2 stuer en-suite med fint lysindfald, dejligt stort køkken/alrum med udgang til haven, køkken er renoveret i 2015. Viktualierum, soveværelse med adgang til badeværelse med bruser. 
 
1. sal er indrettet med repos, værelse, stort disponibelt rum / multirum med adgang til yderligere en værelsesafdeling med lille gang, 2 fine værelser samt badeværelse med bruser. 
 
Sammenbygget med boligen er der et udhusareal på 169 m2, der indholder garage med direkte adgang til boligen via mellemgang og kontor. Fra garagen er der endvidere adgang til 2 mindre værksteder samt mindre sprøjtekabine. 1. sal på denne bygning er også indrettet med multirum. 
 
Grundareal på 1897 m2. 
 
KOM OG SE DENNE SPÆNDENDE EJENDOM MED MASSER AF MULIGHEDER!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

NYE BOLIGER